top of page
Web Corinne -2889.jpg

Hallo

Mijn naam is Corinne Swart. Ik ben een creatieve, ondernemende senior communicatieadviseur

 

  • denk in mogelijkheden, als we het linksom niet voor elkaar krijgen dan gaan we rechtsom of rechtdoor; 

  • werk graag met mensen samen die buiten de gebaande paden denken zo ontstaan er vaak hele mooie nieuwe manieren van werken;

  • ben een echte Rotterdamse (woonachtig in Amsterdam), ik draag mijn hart op mijn tong en zeg altijd eerlijk waar het op staat;

  • ben trotse moeder van drie volwassen dochters, die alle drie  heel bewust hun eigen weg hebben gekozen;

  • stimuleer mensen graag om voor hun dromen/hun passie te gaan. Daar krijg je energie van en die straal je ook uit. 

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook

Werkervaring

Vanaf mijn 21ste ben ik aan het werk gegaan en door ervaring en leeftijd kreeg ik steeds beter door wat ik wilde. Ik volgde in de avonduren de opleidingen die ik nodig had om verder te komen. Via leuke omwegen van secretaresse, intercedente, stewardess en office manager ben ik 15 jaar geleden als communicatieadviseur gaan werken. Een beroep dat me past en waar ik nog dagelijks verder in kan groeien. Bijkomend voordeel is dat ik hierbij voor groepen kan “optreden”.

Opdrachtgevers: TU Delft, Nederlandse Ski Vereniging, Randstad Uitzendbureau, Martinair, Hogeschool Utrecht, Gemeente Oude IJsselstreek, Gemeente Apeldoorn, Tappan communicatie adviesbureau, Gemeente Rotterdam, Rijkswaterstaat, Ministerie van I&W, Gemeente Leidschendam-Voorburg en Provincie Utrecht.

Opleidingen

Als 16-jarige wist ik eigenlijk nog helemaal niet welk beroep bij mij paste. Wel wist ik dat ik het heel leuk vond om op te treden. Op de middelbare school stond ik dan ook bij ieder toneelstuk of culturele avond op het toneel. In die tijd had ik niet het lef en de overtuiging om daar vol voor te gaan. Ik had geen idee welke vervolgopleiding bij mij paste en koos voor de HEAO (Hoger Economisch en Administratief Onderwijs).

Na een jaar van heel veel plezier en weinig studeren, kreeg ik van mijn ouders nog 1 herkansing. Een praktijkgerichte opleiding zodat ik snel mijn eigen geld kon verdienen. Het werd directiesecretaresse bij Schoevers.

Naast mijn werk heb ik uiteindelijk verdere vervolgopleidingen gedaan. 

Overige opleidingen: VWO, senior communicatieadviseur C (Van der Hilst), creatief en effectief schrijven (SRM), Factor C (Strigo), succesvol bijeenkomsten leiden (Nederlands Debat Instituut), train de trainer (Van der Hilst),politieke antenne (Bestuursacademie), cross mediaal schrijven (Van der Hilst).

Naturel communicatie

Theater is altijd mijn passie geweest en gebleven. Met Naturel communicatie wil ik mijn ervaring als senior communicatieadviseur combineren met mijn grote passie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat theater ons in onze samenwerking en verbinding tijdens het werk verder kan helpen.

bottom of page